Cuvinte în imagini

Ce înseamna fotografia pentru mine? Păi în momentul de faţă am creat un fel de relaţie cu ea, iubesc fotografiile şi pur si simplu sunt îndrăgostită de aparatul meu foto, chiar dacă îl consider puţin cam modest şi poate îl “inşel” de cele mai multe ori când admir în vitrine sau în reviste un DSLR. Mă reintorc la el pentru că ştiu că orice aparat ai avea, depinde doar de felul cum îl mânuieşti pentru a avea o poză reuşită. Toată această relaţie dintre mine şi aparat s-a creat în timp, pentru că părinţii mei au avut grijă ca pe parcursul timpului să strângă cât mai multe amintiri, în special legate de zilele noastre de naştere. Fiind nelipsite torturile şi pozele aniversare.

De ceva vreme cochetez cu idea înscrierii la un curs foto, trebuie însă să fac câteva economii şi să-mi îndeplinesc visul. Pentru că vreau să aprofundez această pasiune pentru fotografie, să aflu mai multe. Deoarece totdeauna am fost deschisă lucrurilor noi şi provocărilor. Bănuiesc că avantajele unui curs foto se vor vedea pe parcurs, după ce începi să pui în practică ceea ce specialistii te-au învăţat si pe viitor când va fi nevoie să prezinţi acel document de participare care va aduce ceva în plus în faţa angajatorului.

Cursurile de la Image Art, am auzit ca sunt foarte interesante. Lumea de acolo se implică, îţi explică şi îţi sunt la dispoziţie atunci când ai nelămuriri. Iar portofoliul de poze pe care îl prezintă la final cursanţii e superb. Ştiu că am rămas profund impresionata de pozele realizate pe temele propuse, de către participanţi şi se pare că au făcut o treabă buna atât profesorii cât şi învăţăceii.Eu imi doresc sa iau parte la cursurile lor si banuiesc ca si tu, cel care acum citesti acest articol, nu-i asa? Cred că orice persoană care e atrasă de fotografie  ar trebui sa urmeze acest curs, deoarce cu siguranţă nu va avea de pierdut. Toate astea le-am dedus de la prietenii care au urmat acest curs si din detalii de pe site.

Merită să faci ce-ţi place şi să profiţi de orice oportunitate. De asemenea sa nu uităm că fotografiile reprezintă o poartă către trecut pe care ne va face plăcere să o deschidem de fiecare dată când ne va fi dor de ceva sau cineva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s